De felbegeerde “Fred & Freek” prijs 2013

Nanke & LoloAl jaren staat het duo Fred & Freek bekend als “de rots in de branding” van CH Hummelo en van het door Rijvereniging Hummelo jaarlijks georganiseerde paasvuur. Tevens hebben zij zich ingezet voor de fusie tussen “Ponyclub De Hessenruiters” en “Landelijke Rijvereniging Doetinchem”, om te voorkomen dat de ponyclub zou worden opgeheven. Deze fusie heeft geleid tot de gezelligste rijvereniging van Gelderland “Rijvereniging Hummelo”.  De strijd om de “Fred & Freek” trofee is de felbegeerde wisselbeker onder de RvH ponycombinaties met het hoogste percentage van die dag. Deze wisselbeker met prijs is ter waardering van de jarenlange inzet van Fred & Freek.

Nanke Oosterink kwam dit jaar voor deze prijs in aanmerking met haar pony Lolo in de B dressuur. Deze combinatie behaalde in 1 proef 203 punten (67,66 %) , die haar 2 winstpunten opleverde.

Van harte gefeliciteerd!

Eén reactie op "De felbegeerde “Fred & Freek” prijs 2013"

1. Anne Marie Smeitink schreef:

Nanke, van harte gefeliciteerd! Goed gedaan hoor!