Floor van der Kuijl Zilver Hippiade 2015

floor-1200x922Floor van der Kuijl heeft met Rubels Junior zilver behaald op de Nederlandse Kampioenschappen Pony’s Z1-dressuur, Cat D/E met 67,16%. Tijdens de eerste proef selecteerde ze zich voor de finale ’s middags met 66,52%.

Britt Althof en Sam van der Kuijl streden dapper in de Z2-dressuur, Cat D/E tegen de top van de Nederlandse ponydressuur in een heel sterk deelnemersveld. Sam behaalde met Memorie met haar proef 64,53% en Britt met Accres Fille 63,72%. Deze prachtige percentages resulteerden in een 10e en 12e plaatsing, hoewel het een knappe prestatie is van beide combinaties was het net niet genoeg voor de finale.

Ook Iris Schoenaker kijkt met plezier terug op haar dag met Donny. Iris reed L2-dressuur, Cat D/E en heeft zoals ze het zelf beschrijft ondanks wat slordigheidsfoutjes heel fijn gereden en is super trots op haar pony. Ze is met Donny 26e geworden…van Nederland.

11899999_1836533219906761_7385239676554097999_nNanke Oosterink heeft met Lolo een mooi rondje in het L-springparcours gesprongen. Helaas kwamen ze op de laatste hindernis iets te ruim uit en pakte Lolo net de laatste balk mee. Jammer, maar Nanke vond het al zo’n leuke ervaring om hieraan mee te doen dat haar dag niet meer stuk kon. En ze heeft er een geweldige foto aan over gehouden. Die foto en mooie ervaring neemt niemand haar niet meer af.

Jamie Schlief had zich geselecteerd met Tamar bij de pony’s ZZ-springen en met Fleur bij de paarden B-springen. Met Tamar had ze helaas in de 2e manche ook een balkje op de laatste hindernis. Heel volwassen zegt ze zelf, dat dit haar eigen fout was en vindt haar fout jammer omdat Tamar zo goed sprong die dag en is dan ook heel trots op haar ‘Tammie’. Met Fleur is ze maar liefst 5e geworden tussen de volwassen combinaties, dus ook daar weet ze zich prima staande te houden.

Rijvereniging Hummelo is onwijs trots op jullie en vindt het ook fijn te horen dat jullie allemaal hebben genoten van dit avontuur.

4 reacties op "Floor van der Kuijl Zilver Hippiade 2015"

1. Susan schreef:

Toppertjes…ik ben trots op de meiden van Hummelooo!

2. Paul Rijksen schreef:

Trots!!! En wauw wat een gave foto.

3. Toos schreef:

Wat een club is dit toch vol ambities en onze verslaggeefster zit er weer bovenop.!!

4. jacueline schreef:

Goed gedaan meiden girls powerrrrrrr! Wat een gave foto Nanke !!