Hoe word je lid?

Om lid te worden en deel te nemen aan de groepslessen moet er sprake zijn van enige rijvaardigheid.

Indien je twijfelt aan je rijvaardigheid, schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze instructeur kan deze rijvaardigheid beoordelen en bepalen of en in welke groepsles je kunt instromen. Ben je een beginnende ruiter, dan kun je altijd prive lessen volgen totdat je beschikt over het gewenste niveau. Onze rijvereniging is er voor iedere ruiter op elk niveau met ambitie!

Vragen of direct aanmelden?
Dit kan bij elk lid van het bestuur en door een mail te sturen naar info@rijvereniginghummelo.nl en vermeld daarbij zoveel mogelijk informatie, zodat wij vervolgens contact met jou opnemen.

Wat zijn de lidmaatschapskosten?

Voor informatie met betrekking tot de lidmaatschapkosten vragen wij u eveneens contact op te nemen met het bestuur.

Extra informatie

• Wanneer twee ruiters gezamenlijk op één paard rijden en zij willen allebei 1 les per week volgen, dienen zij beiden de volledige contributie te betalen.
  • Een lesuur bedraagt 45 minuten.