Paasvuur Hummelo ’19

Gezelligheid in Hummelooo…eerst even het snoeihout komen brengen en dat kan vanaf 23 maart. En daarna samen met ons genieten van de heerlijke warmte, de mooie traditie en de gezelligheid onder het genot van een drankje en van de heerlijke beroemde wafels.

4 RvH-Combinaties naar de NK

Wauw, Rijvereniging Hummelo had wederom een prachtige afvaardiging op de Gelderse Kampioenschappen. Tesse Arentz, Linde Hofs, Tessel en Fenne van den Berg, Nina Luesink, Floor van der Kuijl, Iris Schoenaker, maar ook Janine Menting als springruiter hadden een ticket weten te bemachtigen naar de Regiokampioenschappen.

De dressuurruiters zijn allemaal al van start gegaan en hebben allemaal heel goed gepresteerd. Janine Menting en haar pony Esterre gaan nog een spannend weekend tegemoet, dus voor haar blijven we nog even heel hard duimen.

Linde Hofs mag met Barclay en Proud naar het NK, hoe knap is dat? Ze was 3e met Barclay in de Z1 dressuur en 2e met Proud in de M1 dressuur. Nina Luesink met Delinov stond eerst als reserve, maar mocht gelukkig toch deelnemen. Nou, dat hebben ze geweten…want met een 4e prijs in de M2 dressuur is ook zij afgevaardigd naar de Kampioenschappen. In het Z2 wist Floor van der Kuijl met Dreamboy in de prijzen te rijden en ook zij heeft het ticket richting Ermelo dik verdiend. Fenne van den Berg staat eerste reserve, dus wie weet mag zij ook nog. Spannend hoor!

Wat zijn wij trots op jullie! Janine zet ‘m op tijdens de Gelderse en wij hopen dat wij jou als springruiter ook nog toe kunnen voegen aan dit mooie erelijstje.

Spijker is ook blij met het resultaat 😉

Linde Hofs 2x Kringkampioen!


De afgelopen weken stonden weer in het teken van de selectiewedstrijden. Pony- en Paardencombinaties streden wederom het Kringkampioenschap en/of een afvaardiging richting de Gelderse Kampioenschappen die in januari van start zullen gaan. Rijvereniging Hummelo kan met trots melden dat ons nieuwe lid Linde Hofs 2x Kringkampioen is geworden en Tessel van den Berg Reservekampioen bij de pony’s.

Linde lest al geruime tijd bij onze instructrice Gwen Brinksma en de meesten kennen deze vrolijke dame al, maar officieel is Linde pas per 1 januari overgestapt naar Rijvereniging Hummelo. Dit noemen we dan ook een echt binnenkomer…bam, tweemaal Kringkampioen! Een mooie manier om jezelf te introduceren binnen de vereniging, stoer hoor.

Linde heeft deze felbegeerde titel met haar pony Proud in de M1 dressuur, Cat D/E en met pony Jacodi’s Bo’s Barclay in de klasse Z1 dressuur, Cat D/E weten te bemachtigen.

Tessel van den Berg werd met Milan Reservekampioen in de B dressuur, Cat C. en haar zusje Fenne behaalde tevens een tweede plek met Milan, oftewel Super Lutmar’s Milan…wij denken dan eigenlijk ook dat wij Milan alleen nog maar bij zijn volledige naam mogen benoemen, met de nadruk op ‘Super’.

Bij de paarden is Tesse Arentz verzekerd van ticket naar de Gelderse Kampioenschappen. Met Ircodale heeft ze in de L2 dressuur een welverdiende derde plaatsing behaald.

Voor een paar ruiters is het nog spannend of ze naar de regiokampioenschappen mogen. Voor Feya Weijers, Marieke Kramers, Nina Luesink en Fenne met haar andere pony De Goede Ree Now of Never is het nog een beetje spannend. Zij hebben allemaal uitstekend gereden maar net niet rechtstreeks geplaatst en staan dus reserve. Ook de springcombinaties zijn nog niet verzekerd van een plaatsing.

Julia Brinksma & Remi RvH Clubkampioen 2018

Wat een geweldige dag was het weer! De RvH Clubkampioenschappen 2018 werden afgelopen zondag op Hippisch Centrum Groot-Zande verreden, een prachtige gelegenheid voor de RvH ruiters onderling de strijd aan te gaan of voor sommige ruiters of paarden het ideale moment om op een gezellige manier een debuut te maken of zelfs te ‘herintreden’. Gelukkig hadden wij de kampioenschappen binnen georganiseerd en werd de cap alleen maar nat tijdens het losrijden. De dappere RvH ruiters zijn in ieder geval niet van suiker en men bleef fanatiek ondanks de regen op het losrijterrein.

Om half 10 ’s morgens zijn we begonnen met de dressuur tot ongeveer half 1 ’s middags. Daarna hielp iedereen met de opbouw van het parcours om vervolgens het parcours te verkennen, zodat wij om kwart over 1 konden beginnen met de ontknoping van dit kampioenschap. De wangen van de ruiters werden allemaal wat roder van opwinding, de hartslag van de ouders nam wat toe en boven in ‘De Nok’ was het gezellig druk met belangstellenden en supporters. De dressuuruitslagen werden nog geheim gehouden en iedereen startte dus vol frisse moed aan het parcours. Wie o wie wint de prestigieuze RvH  titel en de gigantische wisselbeker?

De ponyruiters uit de vrijdagmiddaggroep begonnen en vervolgens werd het parcours steeds een stukje hoger gebouwd. De gevorderde springruiters waren aan het eind aan de beurt en gingen dan ook flink de hoogte in. Boven in ‘De Nok’ werd door Nancy en Kitty stevig gejureerd op stijl, want er waren meerdere combinaties die het parcours en de barrage foutloos hebben afgelegd. Toen iedereen had gereden, werd er flink gerekend en gepuzzeld…maar de uitslag werd duidelijk.

Julia Brinksma heeft met haar geweldige pony Remi de eervolle titel gewonnen, een derde plaatsing in de dressuur en een tweede plaatsing tijdens het springen leverde haar in totaal 5 plaatsingspunten op. Fenne van den Berg met Milan had 7 plaatsingspunten en Aniek Oosterink samen met Tessel van den Berg hadden 9 plaatsingspunten. Met deze uitslag mocht Julia dik verdiend de enorme wisselbeker en het lint in ontvangst nemen. Julia kon het niet geloven, maar zag hoe trots haar ouders, opa Dick, oma Toos en tante Gwen waren op het kleine ‘Brinksmaatje’ en Remi. Ook willen wij Remi nog even in het zonnetje zetten, want wat een geweldige pony is dit toch! Remi heeft namelijk geschiedenis geschreven afgelopen zondag en gaat de boeken in als de pony met de meeste RvH Clubkampioenschapstitels, maar liefst 3 keer mocht een RvH ruiter met Remi deze titel in ontvangst nemen. In 2010 en 2011 heeft Tess Beumer namelijk deze felbegeerde titel gewonnen met Remi. Hoe trots kun je dan zijn op zo’n geweldige pony? Heel trots…!

De dressuurkampioen bij de pony’s was dit jaar Nina Luesink met Delinov. Bij de paarden werd deze titel toegekend aan Dorine Twickler met Carino. Ook een hele prestatie van de dames, Nina reed namelijk de proef in de lastige klasse M2 en Dorine voor het aller-, allereerst een M1 proef. Dik verdiend, meiden!

De pittige kleine Tessel van den Berg met haar pony Hero won met glans de springrubriek, foutloos tijdens het parcours en de barrage met de hoogste stijlpunten van iedereen. Door omstandigheden was Birgit Sachtleven met Ziezo de enige combinatie die behalve dressuur ook het springparcours probeerde te bedwingen en ook al ging het niet helemaal foutloos, zijn wij trots dat Birgit de paarden vertegenwoordigde. Hier dan ook een oproep aan alle RvH paardencombinaties…die wisselbeker moet volgend jaar weer een keer in handen komen van de paarden, dus hupsakee aan de bak allemaal 😉

Startlijst Clubkampioenschappen 2018

9:30 Inge Berends Katousch SB B 3
9:38 Jose Letsch Breeze L1 7
9:46 Tesse Arentz Irco L2 11
9:54 Dorine Twickler Carino M1 15
10:02 Susan Willemsen Zega Z1 23a
10:10 Birgit Sachtleven Ziezo Z1 23a
10:18 Feya Weijers Wannadoo B 3
10:26 Nelleke Minkhorst Nikita B 3
10:34 Julia Brinksma Remy L1 7
10:42 Marieke Kramers Cartago L1 7
10:50 Nanke Oosterink Vivid M1 15
10:58 Nina Luesink Delinov M2 19
11:06 Fenne van den Berg Milan L2 11
11:14 Hedi Minkhorst No Limit L2 11
11:22 Bregje Minkhorst Nikita L1 7
11:30 Luc Steller Disney B 3
11:38 Nicky Pennekamp Tariqi Kariq B 3
11:46 Tessel van den Berg Hero B 3
11:54 Aniek Oosterink Vivid L1 7
12:02 Mieke Minkhorst Matcho Z1 23a
12:10 Iris Schoenaker Donny Z1 23a
12:18 Marjan Nanninga Mazzel Z1 23a
12:26 PARCOURS BOUWEN
13:00 PARCOURS VERKENNEN
13:15 Julia Brinksma Remy 25
Tessel van den Berg Hero 40
Luc Steller Disney 40
Marieke Kramers Cartago 40
Fenne van den Berg Milan 40
Iris Schoenaker Donny 50
Bregje Minkhorst Nikita 50
Mieke Minkhorst Matcho 60
Birgit Sachtleven Ziezo 60
Hedi Minkhorst No Limit 70
Nina Luesink Delinov 70
Aniek Oosterink Vivid 80
Nicky Pennekamp Tariqi Kariq 80
Nanke Oosterink Vivid 100

Toppertjes van Rijvereniging Hummelo tijdens NK & Gelderse Kampioenschappen SGW

Door drukke agenda’s lukt het niet altijd om al het nieuws direct te schrijven en te publiceren, maar er is wel weer het een en ander met trots te vermelden. Eind augustus tijdens de Hippiade, de Nederlandse Kampioenschappen, hebben Fenne van den Berg, Nina Luesink, Nanke Oosterink en Bart Veeze Rijvereniging Hummelo vertegenwoordigd. Het feit dat je mag deelnemen aan deze kampioenschappen is al een prestatie op zich…je strijdt immers tegen de beste combinaties van Nederland uit jouw klasse.

Onze jonge stoere dame, Fenne van den Berg heeft met haar pony  Super Lutmars’ Milan prachtig gepresteerd tijdens haar L2 dressuurproef in de categorie C. Hoewel ze zelf vond dat ze weleens een betere proef had gereden, heeft ze volgens ons en zeker ook volgens de jury zeer verdienstelijk gereden tijdens dit grote kampioenschap. Haar proef werd beoordeeld met 62,9% en resulteerde in een 7e plaats.

Nina Luesink met Delinov mocht Rijvereniging Hummelo vertegenwoordigen in de klasse M1 dressuur, Cat D/E. Nina en Delinov zijn echt bikkeltjes, want ondanks de regen tijdens het losrijden heeft ze een fijne proef kunnen rijden. Deze proef werd beoordeeld met 62,6 % en leverde haar een 16e plaats op van de 32 combinaties. Beide dressuurmeiden behaalden dus een mooie plek in het midden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen en dat vinden wij heel erg knap.

Voor onze springamazone Nanke Oosterink was het de laatste keer dat ze een ticket kon bemachtigen naar de Nederlandse Kampioenschappen Pony’s i.v.m. haar leeftijd en zij was dus al super blij dat ze zich hiervoor had geselecteerd. Het is ook super knap dat je naar deze kampioenschappen mag in de springrubriek M. Met haar pony Vivid heeft ze lekker rond gesprongen, ondanks haar 3 balken. De waterbak ging goed en het parcours was pittig neergezet, want van de 40 deelnemers in haar klasse waren er maar 9 foutloos en waren er zelfs 10 combinaties uitgebeld. Nanke en Vivid hebben dus fijn het hele parcours rond mogen springen.

Maar Nanke is niet voor één gat te vangen en heeft afgelopen weekend wederom een enorme prestatie geleverd. Tijdens de SGW Gelderse Kampioenschappen in Gorssel heeft ze waanzinnig goed gepresteerd. SGW staat voor SamenGestelde Wedstrijd, ook wel Eventing genoemd en is opgebouwd uit 3 onderdelen: dressuur, springen en een cross-country. Het dressuuronderdeel van Nanke en Vivid werd beloond met 63,9%, het springparcours reed ze foutloos in een snelle tijd onder de 70 seconden en de cross-country reed ze ook foutloos in een hele snelle tijd van 3,44 minuten. Deze succesvolle scores op de verschillende onderdelen leverde haar de titel ‘Reservekampioen van Gelderland’ op. Hoe knap is dat?

Twee paarden onder RvH ruiter Bart Veeze, wisten tevens een ticket naar het NK te bemachtigen. Met Daily Diamond in de klasse Z1 en met Fairtrade in de klasse ZZ-Licht. Helaas waren de percentages niet hoog genoeg om zich te selecteren voor de kür op muziek.  Bart heeft het afgelopen seizoen bijzonder gepresteerd en daar zijn wij allemaal heel erg trots op.

Namens de vereniging feliciteren wij alle toppers met deze tickets naar het NK en geven wij ook Nanke een dikke welverdiende pluim voor haar eventing prestaties…geweldig, wat gaaf!

 

RvH succesvol tijdens Gelderse Kampioenschappen

Afgelopen 2 weekenden werden in Steenderen de Gelderse Kampioenschappen verreden, deze kampioenschappen waren goed georganiseerd door PSV De Zevensteen. Tijdens de voorgaande selectiewedstrijden hadden meerdere RvH combinaties zich weten te plaatsen voor deze Regiokampioenschappen, dus het waren spannende weekenden voor Rijvereniging Hummelo.

Gelders Kampioen Fenne van den Berg

Fenne van den Berg won met haar pony Super Lutmars’ Milan de felbegeerde titel Gelders Kampioen 2018 in de klasse L2 dresuur, Cat. C. en reed met haar proef de hoogste score in haar klasse van 64.58 % bij elkaar. Behalve deze kampioenstitel, had Fenne al eerder het Kringkampioenschap op haar naam weten te schrijven. In de klasse M1 dressuur, Cat. D/E reed Nina Luesink met haar pony Delinov ook zeer verdienstelijk en de jury beloonde haar dan ook met 67,83 %. Deze mooie punten leverde Nina de titel Reservekampioen op. De ponycombinaties Fenne & Milan en Nina & Delinov mogen Rijvereniging Hummelo dan ook vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen dressuur…cool!
Daarnaast zijn wij heel erg trots op al onze springruiters, Nanke Oosterink met Vivid hield zich namelijk zeer goed staande in het M springen, Cat. D/E. Ze reed een keurig rondje in een pittig parcours met helaas 1 balkje, maar dit resultaat was dus ruim voldoende om ook afgevaardigd te worden naar de Nederlandse Kampioenschappen. Voor Nanke is de afvaardiging naar het NK een mooie beloning en afsluiting van haar laatste ponyjaar, ze heeft er dan ook heel veel zin in en gaat er lekker van genieten in Ermelo.

Ook bij de paarden hadden zich meerdere RvH combinaties zich weten te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. Na het uiterst succesvol verlopen WK voor jonge dressuurpaarden met Imposantos en Imagine vorig weekend, reed Bart met Fairtrade en Daily Diamond in Steenderen. Tijdens de kwalificatie wist Bart zich met beide paarden te plaatsen voor de finale op zaterdag. Beide paarden lieten zich van hun beste kant zien en wisten een ticket naar het NK te bemachtigen. Met Daily Diamond werd Bart Reservekampioen in de klasse Z1 en met Fairtrade Reservekampioen in de klasse ZZ-Licht.

Susan Willemsen met Zega in de M2 dressuur wist zich ook te kwalificeren voor de dressuurfinale op zaterdag. Helaas waren de punten op zaterdag niet genoeg voor een ticket naar de Nederlandse Kampioenschappen, maar ze heeft enorm genoten van de hele entourage en haar supporters.

De overige ruiters van Rijvereniging Hummelo hebben allemaal hun beste beentje voorgezet in een sterk deelnemersveld tijdens de Gelderse Kampioenschappen en het is natuurlijk al geweldig dat ze bij de beste combinaties van Gelderland horen, daarom ook een diepe buiging voor de overige dappere strijdbare ruiters Mieke, Hedi, Janine, Eline, Marieke, Tessel, Iris, Floor, Karin…helemaal top!

 

 

Fenne van den Berg & Eline Menting Kringkampioen

Tijdens de selectiewedstrijden van Kring de Oude IJssel was Rijvereniging Hummelo weer goed vertegenwoordigd. Een van de selectiewedstrijden vond dit jaar zelfs plaats tijdens ons eigen concours, CH Hummelo ’18! Afgelopen weekend zijn de laatste selectiewedstrijden verreden en zijn de definitieve resultaten bekend. Een mooi lijstje van onze ruiters mag deelnemen aan de Regiokampioenschappen die dit jaar door PSV de Zevensteen in Steenderen wordt georganiseerd. De overige ‘supporters’ van Rijvereniging Hummelo kunnen de RvH-maatjes dus makkelijk aanmoedigen, want het is dit jaar dus lekker dichtbij.

Fenne van den Berg had met Milan al snel de felbegeerde Kringkampioenstitel te pakken in de L2 dressuur, Cat C. In de M2 dressuur, Cat DE bleef het tot de laatste selectiewedstrijd spannend, maar Eline Menting met Risco behaalde ook de hoogste podiumplaats tijdens de laatste selectiewedstrijd en dit totaalresultaat werd tevens beloond met de kampioenstitel. De zusjes Minkhorst behaalden allebei de titel Reservekampioen, Mieke met Matcho in de M2 dressuur en Hedi met No Limit in de L2 dressuur, Cat DE. Iris Schoenaker met Donny heeft zich met een derde plaatsing uiteraard ook geplaatst in de Z1 dressuur. Marieke Kramers met Cartago, samen nog maar een paar kilometers op de teller, is ook rechtstreeks afgevaardigd naar de kampioenschappen. Bij het springen wisten Nanke Oosterink en Janine Menting een ticket naar de Gelderse te bemachtigen, Nanke met Vivid in het M-springen en Janine met Esterre in het B-springen, Cat DE. Stoer!

Bart Veeze mag zich met de indrukwekkende KWPN-hengst Daily Diamond Reservekampioen noemen, maar of hij tijdens alle drukke voorbereidingen van de WK Jonge Dressuurpaarden met Imagine en Imposantos ook nog ook tijd kan vrij maken voor de Regiokampioenschappen, lijkt ons een hele uitdaging. Susan Willemsen met Zega en Karin Wassink met Gio zijn wel afgevaardigd en zullen als dressuurprikkers bij de paarden RvH wel vertegenwoordigen in de klasse M2 en M1. Karin is dit jaar als allrounder zelfs afgevaardigd en mag ook deelnemen in het B-springparcours tijdens de Gelderse Kampioenschappen en daar zijn wij natuurlijk erg trots op.

Het blijft nog een beetje spannend voor Nina Luesink, Tessel van den Berg en Nelleke Minkhorst…zij staan namelijk als eerste reserve geplaatst.

Allemaal heel veel succes toegewenst en vooral heel veel plezier! Rijvereniging Hummelo is onwijs trots op jullie.

Uitslagen

Pony’s Dressuur

Kringkampioen, Fenne van den Berg met Milan, L2 Cat C
Kringkampioen, Eline Menting met Risco, M2 Cat DE
Reservekampioen, Mieke Minkhorst met Matcho, M2 Cat DE
Reservekampioen, Hedi Minkhorst met No Limit, L1 Cat DE
3e Plaats, Iris Schoenaker met Donny, Z1 Cat DE
4e Plaats, Marieke Kramers met Cartago, B Cat DE
1e Reserve, Tessel van den Berg met Super Hero, B Cat C
1e Reserve, Nelleke Minkhorst met Nikita, B Cat DE
1e Reserve, Nina Luesink met Delinov, M1 Cat DE

Pony’s Springen

3e Plaats, Nanke Oosterink met Vivid, M
4e Plaats, Janine Menting met Esterre, B

Paarden Dressuur

Reservekampioen, Bart Veeze met Daily Diamond, Z1
4e Plaats, Susan Willemsen met Zega, M2
5e Plaats, Karin Wassink met Gio, M1

Paarden Springen

4e Plaats, Karin Wassink met Gio, B

 

Uitslagen CH Hummelo ’18

Alle deelnemers hartelijk dank voor jullie deelname en enthousiaste reacties richting de organisatie. De prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen en alle extra prijzen. Het was leuk te vernemen dat de jullie als prijswinnaars enorm verrast waren door de vele mooie extra prijzen. Deze prachtige extra ‘prijzenpot’ is mogelijk gemaakt door de sponsoren die Rijvereniging Hummelo een warm hart toedragen. De sponsors bedanken wij dan ook namens alle deelnemers!

Uitslagen CH Hummelo ’18
9 juni Uitslagen Paarden ’18
10 juni Uitslagen Pony’s ’18

Zoals beschreven in het voorgaande nieuwsbericht hebben wij ook zelf enorm genoten van ons concours en de organisatie daarvan. Gelukkig is de betrokkenheid groot van onze leden en zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten om het concours tot een groot succes te maken. Eigen leden hebben  natuurlijk zelf ook de kans om deel te nemen aan CH Hummelo. Meerdere RvH-leden hebben dus ook op CH Hummelo hun best gedaan en zijn blij met de resultaten.

Dagprijs RvH-leden

De strijd onder de RvH combinaties met het hoogste resultaat van die dag wordt beloond met de dagprijs. Deze felbegeerde prijs werd bij de paarden gewonnen door Bart Veeze met de hengst Daily Daimond en Fenne van den Berg met Milan mocht de Fred & Freek Bokaal bij de pony’s in ontvangst nemen. Dit jaar hadden we ook twee mooie aanmoedigingsprijzen te verdelen, ons nieuwe lid Diede Engelsman ontving bij de paarden deze mooie prijs en Feya Weijers mocht deze bij de pony’s in ontvangst nemen. Beide dames reden in Hummelo hun eerste wedstrijd in de BB-dressuur en scoorden geweldig, dus dat vonden wij zeker een aanmoedingsprijs waard.

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

The Day After…Concours Hippique Hummelo ’18

Wauw, wat hebben we weer genoten van ons concours! Niet alleen de deelnemers hebben genoten, maar ook wij moeten weer een beetje afkicken op ‘the day after’. Wat zijn we trots op dit evenement met dit unieke gezellige ontspannen sfeertje en het prachtige terrein. De voorbereidingen, de opbouw, de clinic onder bezieling van Ton Koenderink, het concours zelf, maar ook de afbouw ging gepaard met veel plezier. Van onbeschrijfelijk veel deelnemers hebben we fantastisch positieve reacties mogen ontvangen. Dit geeft enorm veel positieve energie om weer na te gaan denken over een volgende editie in 2019. Indien je als deelnemer, vrijwilliger of sponsor zelf een idee hebt dan horen wij dit natuurlijk ook graag … stuur dan een mailtje naar info@rijvereniginghummelo.nl. Ook jouw suggesties zijn van harte welkom. Vanzelfsprekend hopen wij dan ook van harte jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen, want een concours zoals CH Hummelo kan niet zonder jullie als enthousiaste deelnemers.

VlagEen evenement zoals CH Hummelo kan ook niet zonder de inzet van vrijwilligers, de bijdragen van sponsoren en kan zeker niet zonder de gastvrijheid van de familie die het terrein voor dagen beschikbaar heeft gesteld. Speciale dank gaat dan ook uit naar Henk en Olga Oosterink, die ons de gelegenheid gaven om dit evenement te organiseren op hun terrein rondom de boerderij. Een prachtig stuk grond met voldoende parkeergelegenheid, zeer grote losrijbanen, egale afgemeten dressuurringen en een top springterrein.  Behalve dat de familie het terrein beschikbaar gesteld heeft, zijn ze ook onmisbaar als meewerkende vrijwilligers. Bij alle klussen waren ze samen met de dochters van de partij, tractoren werden ingezet en of ze nu bestuurd moesten worden door Henk of Olga, niets was te gek. Ze zijn dan ook in het zonnetje gezet door de vereniging. Ook Debby die de vuurdoop van het Hummelose wedstrijdsecretariaat met glans heeft doorstaan werd enorm bedankt. Hermien heeft ze hartelijk toegesproken en een cadeautje overhandigd als dank. Voor alle andere onmisbare vrijwilligers had Hermien ‘veren’ meegenomen, om deze … nou ja, je weet wel 😉 Volgens traditie hebben de vrijwilligers onder het genot van een drankje en een hapje op zaterdag na afloop gezellig de eerste twee dagen geevalueerd.

Daarom wil de vereniging iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Een greep uit de activiteiten waar medewerkers zich voor ingezet hebben: aanmeldingen verwerken, sponsoren werven, medewerkers mobiliseren, sjouwen, tenten opzetten, werk verzetten met behulp van tractoren, koffiezetten, boodschappen, parcours bouwen, ringen uitzetten, broodjes smeren, secretariaat, financiën, PR en promotie, rekenkamer, bar, jureren, schrijven, parkeren, ophalen van coupons, ringmeester, omroepen, smid, EHBO, sponsoren en standhouders, munten verkopen, automatiseren,  prijzen regelen, fotograferen, uitslagen verwerken, opruimen, afbreken en natuurlijk uiteindelijk het samenvatten deze van mooie dagen in beeld en schrift.

Deelnemers, vrijwilligers & sponsoren hartelijk bedankt voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dagen. Hopelijk tot volgend jaar, dan zien wij jullie graag terug!

Rijvereniging Hummelo

Foto’s zijn te zien via de onderstaande links:
Impressie Paarden CH Hummelo ’18
Impressie Pony’s CH Hummelo ’18

Met dank aan Theo Janssen en Paul Rijksen voor de vele mooie foto’s!