CH Hummelo

In het drop-down menu vind je alle informatie over Concours Hippique Hummelo.

Wat je moet weten wanneer je wedstrijden gaat rijden

• Men dient lid te worden van de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond). Daarom graag het aanmeldingsformulier gaarne zo volledig mogelijk invullen.
  • Zelf kun je vervolgens je startpas aanvragen.
  • Het paard moet zijn ingeënt tegen influenza. Let er op dat het paard 2x de basis-inenting heeft gehad.

Hoe schrijf ik me in voor wedstrijden?

Met een startpas kun je deelnemen aan officiële wedstrijden. De startpas heeft vanaf 1 januari 2012 de KNHS startkaart en startcoupons vervangen. Inschrijven zal in nu alleen nog maar digitaal gebeuren via MijnKNHS.

Gerelateerde downloads vind je op de site van de KNHS.

Deelnemen aan een wedstrijd

Niet vergeten!

• Startpas, waarop het combinatienummer, chipnummer en de gegevens van het paard staan
  • Paardenpaspoort waarin alle entingen zijn opgenomen.

Verzorging en Tenue

Het paard dient netjes getoiletteerd te zijn. De ruiter rijdt in het verenigingstenue dat bestaat uit:

• Dressuur- of springjas
  • Wit wedstrijdshirt, -blouse of overhemd
  • Witte broek
  • Handschoenen en rijlaarzen, conform de richtlijnen van de KNHS

Data, inschrijving en startgeld

• Een ruiter is zelf verantwoordelijk voor de inschrijving bij een wedstrijd.
  • Wedstrijddata en plaatsen kunnen via MijnKNHS of op internet via www.startlijsten.nl bekeken worden.
  • De  ruiter dient zelf het benodigde startgeld —meestal ter plaatse— aan de organiserende vereniging te voldoen. De RV Hummelo is/kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Verzekering

De Rijvereniging Hummelo heeft een verzekering afgesloten voor die activiteiten die onder de vlag van de rijvereniging worden georganiseerd.