Eerste concours dag groot succes!!

Wat een geweldige dag… Prachtig weer en fantastische resultaten voor de vereniging.
Bijzonder om te zien hoe een vereniging bijna uit haar voegen barst van de vrijwilligers. Iedereen droeg zijn steentje bij!
De hindernissen van Janneke, de druk bezette rekenkamer, het secretariaat, de ringmeesters met het speakertalent van Marian, Agnes en Nancy, de springring met ringmeester Dick en zijn ijverige rechterhanden…
Overal werd hard gewerkt. Na afloop van deze eerste dag hebben we een heerlijk diner voorgeschoteld gekregen van weer zo’n fanatieke vrijwilliger! Stiekem werd er door een aantal sportieve en ook zeer gezellige ouders geoefend met pony voor de spannende dag van morgen.

Zondag is het de dag van de pony’s. Dus alle kinderen van morgen: succes!!!
En wat we zeker niet mogen vergeten… terwijl de meeste leden met paarden op Groot- Zande vandaag druk waren met concourswerkzaamheden heeft Toos met hulp van Frank op alle paarden gepast. Waar zouden we zijn zonder de familie Brinksma?

Iedereen bedankt voor de superdag!!!!

Op naar morgen 😉 We proberen zo snel mogelijk de resultaten op de website te publiceren!

Reacties gesloten.