Persbericht Concours Hippique Hummelo in “Contact”

Contact, editie Bronckhorst publiceerde een persbericht met als kop “Laatste editie”. Dit bericht kan tot enige verwarring leiden. Het is namelijk de laatste keer dat Rijvereniging Hummelo dit samen organiseert met de Doornslagruiters op het terrein van de familie Dolman aan de Sliekstraat. Sinds 1989 heeft de familie Dolman met veel plezier dit terrein beschikbaar gesteld aan ons concours, maar de familie is voornemens vanaf volgend jaar andere landbouwactiviteiten op deze grond te ontplooien.

De organisatie van het Concours Hippique zal vanaf volgend jaar volledig in handen zijn van Rijvereniging Hummelo. De vereniging is ervan overtuigd wederom een geschikte locatie te vinden.  RVH heeft al verschillende mogelijke in het vizier.