Floor en Cindy stelen de show

Afgelopen zondag stal Floor van der Kuijl de show met pony Cindy tijdens de kringkampioenschappen.
Opnieuw een succesvolle combinatie van rijvereniging Hummelo die deelneemt aan de Gelderse kampioenschappen.

Trotse Floor doet zelf verslag van haar wedstrijd:

“Hallo allemaal! Ik ben zondag kringkampioen geworden met mijn pony Cindy!
In de L1 met 186 punten! Het was super gezellig want er waren heel veel mensen van de ponyclub.
Komen jullie misschien ook kijken als ik naar de Gelderse kampioenschappen ga? Dat zal ik heel leuk vinden en Cindy ook! Ik ben heel trots op mijn pony. Doei groetjes Floor”

4 reacties op "Floor en Cindy stelen de show"

1. Roos schreef:

Hey Floor goed gedaan!!!!
    Nu goed oefenen met juf Hermien voor de Gelderse kampioenschappen!
    Heel veel succes en vooral veel plezier met de voorbereidingen!
    Groetjes Roos

2. Toos schreef:

Hoi Floor wat een succes gefeliciteerd.
    Groeten, Toos

3. Sam schreef:

Hoi lief zusje,

Je hebt het super gedaan! Wat een toppertje is Cindy he!! Ik kom natuurlijk zeker kijken. Ik hoop dat je net als ik gaat winnen dan is Cindy 2 jaar achter elkaar gelders kampioen in de L1 haha!!

HUP FLOOR HUP FLOOR HUP FLOOR HUP FLOOR

Doei doei XXX Sam

4. Susan schreef:

Goed zo Floor … ! Knap, hoor! Misschien is het leuk als je een verhaaltje schrijft over de voorbereidingen van dit kampioenschap?