6 RvH Kringkampioenen en 13 afgevaardigd Regiokampioenschappen

hippiade-ponies-erme12l15140_1_228x152Steenderen– De laatste selectiewedstrijden zijn afgelopen weekend verreden en Rijvereniging Hummelo kijkt terug op een zeer succesvolle strijd tijdens de verschillende selectiewedstrijden. Rijvereniging Hummelo heeft maar liefst 6 Kringkampioenen en mag in totaal 10 combinaties afvaardigen naar de Gelderse Kampioenschappen.

Paarden:
Kringkampioen Z2-dressuur, Bart Veeze met Delgado
Reserve Kampioen B-springen, Jamie Schlief met Limited edition
3e Plaats B-springen, Jamie Schlief met Fleur

Pony’s:
Kringkampioen M2-dressuur, Cat. D/E, Didi Gieling met Verona
Kringkampioen L2-dressuur, Cat. D/E, Iris Schoenaker met Donny
Kringkampioen L1-dressuur, Cat. D/E, Sam van der Kuijl met Dreamboy
Kringkampioen Z1-dressuur, Cat. D/E, Floor van der Kuijl met Rubels Junior
Kringkampioen Z2-dressuur, Cat. D/E, Sam van der Kuijl met Memorie
Reserve Kampioen Z2-dressuur, Cat. D/E, Britt Althoff met Acress Fille

Jamie mag met Bundy ook deelnemen in de Z2-dressuur, pony’s Cat D/E, met Kleber du Hardrais in het Z-springen en met Tamar in het ZZ springen pony’s. Hoewel Jamie nog maar 15 is. lijkt ze al een echte prof en weet zich staande te houden in alle disciplines en zelfs al tussen de paarden. Nanke Oosterink mag met haar pony Lolo ook deelnemen in het L-springen. Eline en Mieke staan als 1e en 2e reserve geplaatst in de L2-dressuur Cat D/E en Hedi Minkhorst staat 2e reserve in de B-dressuur Cat C, dus misschien mogen zij ook nog naar de Gelderse Kampioenschappen.

Volgens de redactie is dit een absoluut record voor Rijvereniging Hummelo en daarom ook een diepe buiging naar alle combinaties! Gefeliciteerd en heel veel succes…

Eén reactie op "6 RvH Kringkampioenen en 13 afgevaardigd Regiokampioenschappen"

1. Susan schreef:

Wauwie, wauwie, wauwie!