Algemene Info ‘Meet & Weet’ 2020

In 2020 lukte het helaas door Covid ’19 niet om een concours als CH Hummelo te organiseren zoals jullie gewend zijn van Rijvereniging Hummelo. Op het moment dat het mogelijk bleek om meetmomenten te organiseren, heeft Rijvereniging Hummelo hier direct gevolg aangegeven door 4 momenten te organiseren bij haar ‘thuishaven’ Hippisch Centrum Groot-Zande.

Rijvereniging Hummelo heet jullie van harte welkom tijdens de ‘Meet & Weet’ dressuurmiddagen! Wij organiseren deze middagen conform de richtlijnen van het RIVM en de KNHS. In ieders belang verzoeken wij jullie deze maatregelen en de aanwijzingen van de coördinator op te volgen.

I..v.m. Covid-19 zijn er voorwaarden om deze middagen te mogen organiseren:

• Voor alles geldt: volg de standaard maatregelen en gebruik gezond verstand
  • Bij (milde) klachten zoals koorts, hoesten, benauwdheid of verkoudheid geldt: blijf thuis
  • Geen samenscholing
  • Hou minstens 1,5 meter afstand
  • Op- en afzadelen in of bij de trailer
  • Volg de aanwijzingen van de coördinator
  • Kom niet te vroeg en verlaat na het rijden van je proeven z.s.m. de locatie
  • Opgave alleen mogelijk via mijnKNHS (=vol, plaatsing op wachtlijst via mail)
  • Geen contante betalingen, dit betekent dat de inschrijving echt definitief  is na ontvangst betaling via bank (zoals je hebt kunnen lezen in het vraagprogramma)
    • Betalen: Vooraf overmaken
      IBAN: NL82RABO0314369759