Vanzelfsprekend is iedereen welkom om te komen kijken bij onze verenigingslessen! Wil je lid worden van RV Hummelo? Kijk dan voor verdere informatie bij Lidmaatschap

De combinaties voor de verenigingslessen worden door de instructeurs ingedeeld. Ben je een verhinderd, meld dit dan tijdig aan de desbetreffende instructeur.

Instructie

  • Gwen Brinksma – Dressuur- en springlessen paarden

Gwen is geboren in Doetinchem maar een echte Hummelose. Gwen is bijna geboren op het paard, van huis uit is de paardensport haar met de paplepel ingegoten. Na een succesvolle carrière met haar pony stapte Gwen over op het paard en was naast dressuuramazone ook een verdienstelijk springruiter.

Gwen heefGwen Brinksmat in Deurne de hippische beroepsopleiding met goed gevolg doorlopen, haar carrièrekeus om zich meer te gaan specialiseren in de dressuur heeft haar geen windeieren gelegd. Ze rijdt met veel succes meerdere paarden de dressuurring binnen.

Met haar zelf opgeleide paard Nirwana heeft ze mooie resultaten geboekt in de subtop. Haar ruime ervaring geeft ze met veel plezier door aan haar leerlingen.

 

Paarden – Dressuurles

Met uitzondering van de 1e donderdag van de maand, worden op donderdagavond de dressuurlessen gegeven, verdeeld in verschillende groepen. Het hele jaar maken de paardenruiters gebruik van de faciliteiten van Hippisch Centrum Groot Zande aan de Rijksweg in Hummelo.

Paarden – Springles

Op de eerste lesdag van de maand worden de springlessen gegeven. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan de extra springlessen die op dinsdagavond door Hippisch Centrum Groot Zande worden georganiseerd, hiervoor geldt een extra bijdrage per les (info@groot-zande.nl).

Pony’s – Dressuurles

Met uitzondering van de eerste vrijdag van de maand, worden op vrijdag 2 dressuurlessen gegeven vanaf 16.30 uur.

Pony’s – Springles

Op de eerste vrijdag van de maand worden de springlessen gegeven.