RvH met 5 Kringkampioenen, 10 Afgevaardigden naar de Gelderse Kampioenschappen Outdoor

Hummelo – Aankomende weken staat Rijvereniging Hummelo in het teken van de Gelderse Kampioenschappen. Triomfantelijk kunnen wij melden dat Rijvereniging Hummelo zelfs in dit bijzondere jaar met een groot aantal combinaties naar de Regiokampioenschappen Outdoor afreist richting Angerlo (Zevenaar) in het weekend van 30 & 31 juli. Super trots op alle 10 RvH-combinaties die tijdens de selectiewedstrijden van Kring de Oude IJssel een ticket hebben bemachtigd en helemaal trots op alle 5 (!) Kringkampioenen.

Kringkampioenen:
Het is prachtig te vernemen dat ons cluppie maar liefst 5 Kringkampioenen in ons midden heeft en zelfs domineert in de hoogste klasses. Deze Kringkampioenen mogen schitteren en strijden  voor een afvaardiging naar de Nederlandse Kampioenschappen:
Fenne van den Berg met Now or Never in de klasse Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Julia Brinksma met Bengel in de klasse Z2-dressuur, Cat. C Pony’s
Tessel van den Berg met Milan in de klasse Z1-dressuur, Cat. C Pony’s
Fenne van den Berg met Florencio in de klasse M2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Roosmarijn Santman met Maud in de klasse L1-dressuur, Cat. A/B Pony’s

Afvaardiging Dressuur
De regiokampioenschappen beginnen vrijdag 30 juli en behalve de kringkampioenen hebben ook de onderstaande leden zich geselecteerd en de felbegeerde ticket weten te bemachtigen. Het wordt in ieder geval een spannend weekend voor Rijvereniging Hummelo, want ook de overige RvH-combinaties hebben uitstekend gepresteerd tijdens de selectiewedstrijden en veel Kring-uitslagen liggen dan ook dicht bij elkaar. Ook deze combinaties zullen hun beste beentje voorzetten en proberen samen met de kringkampioenen te knallen tijdens deze Gelderse Kampioenschappen:

Susan Rijksen met Domani in de klasse ZZ-Licht dressuur, Paarden
Nina Luesink met Delinov in de klasse Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Inge Santman met Katouch in de klasse Z1-dressuur, Paarden
Tessel van den Berg met Arielle in de klasse Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Marieke Kramers met Cartago in de klasse M2-dressuur, Cat. D/E Pony’s

Reserves
Voor Daphne Mathijssen blijven we nog even duimen, zij staat met haar topper Dirk als 2e reserve in de klasse Z1-dressuur. Dus als er iemand afmeldt dan maakt deze knappe combinatie ook kans om aan de regiokampioenschappen deel te nemen…dat zou ontzettend tof zijn voor ‘Daffie & Dirk’ 😉

In ieder geval allemaal heel veel succes de komende weken tijdens de voorbereidingen. Zeker ook de instructie, Gwen & Toos Brinksma heel veel succes met het ‘drillen’ van alle leerlingen…poeh, een hele job met zoveel ‘pupillen’. Teamwork…de inzet van de combinaties in combinatie de geweldige begeleiding en kennis van onze instructie. Zonder jullie toewijding was er niet zo’n grote groep geselecteerd.

Praktische informatie over de kampioenschappen is te vinden via deze link.

Startlijst “Meet & Weet” 3 & 4 Juli Hummelo ’21

Indien je een vraag of verzoek hebt, zend dan een mail naar:
concours@rijvereniginghummelo.nl

A.s. dinsdag komt een eventuele update en vrijdag wordt de definitieve startlijst geplaatst. Check regelmatig de startlijst via de onderstaande link:

Startlijst Meet & Weet 3 & 4 juli 2021

 

Proefgerichte Clinic Marlon van Wissen

Zondag 30 mei Proefgerichte clinic van Marion van Wissen

Hippisch Centrum Groot-Zande organiseert voor haar klanten en alle RvH-leden een proefgerichte training van Marlon van Wissen op zondag 30 mei, maar er zijn nog 2 plaatsjes vrij voor niet-leden dus voel je van harte welkom en geef je dan nog snel op om deel te nemen aan de clinic. Marlon van Wissen is een bevlogen dressuurtrainster, coach & jurylid t/m de Grand Prix.

Wil jij beter worden in het rijden van een dressuurproef?

Geef je dan nog snel op bij Toos Brinksma, er zijn nog 2 plaatsen:

Marion van Wissen Grand Prix jurylid, amazone & trainer zal jou dan begeleiden in het verbeteren van jouw proef  tijdens de proefgerichte clinic.

Combinaties van B t/m Grand Prix zijn van harte welkom. Je mag je zelfgekozen proef rijden. Tijdens het proefgericht rijden mag je de zelfgekozen proef door je ‘groom’ laten filmen. Marlon voorziet het filmpje ‘live’ van een beoordeling, ze geeft live tijdens jouw proef cijfers en commentaar. Elke combinatie krijgt een half uur.

Voorlopige deelnemerslijst incl. suggestie proef (selectieproef juni):

12:00 Birgit Sachtleven Ziezo Z1 24
12:30 Karin Firth Gio Z1 24
13:00 Karin Hendriks Hinde Z2 28
13:30 Ellen Puschmann Zas ZZ-Z 36
14:00 Pauze
14:30 Tessel van den Berg Arielle Z1 24
15:00 Fenne van den Berg Florencio M1 16
15:30 Julia Brinksma Hottie B 8
16:00 Floor van der Kuijl Invita FEI Proef 28

Veel plezier allemaal en tot zondag!

Meet & Weet (Protocollen)

Rijvereniging Hummelo heet iedereen van harte welkom tijdens de onderlinge ‘Meet & Weet’ dressuurmiddagen! Wij organiseren deze middagen op 22 & 23 mei, 5 & 6 juni en 3 & 4 juli conform de richtlijnen van het RIVM en de KNHS. Dit betekent dat wij de maatregelen van het RIVM en de KNHS protocollen hanteren die op dat moment van toepassing zijn, dus ook bijvoorbeeld het protocol extreme weersomstandigheden. Check daarom dan ook zelf de laatste berichten van bijvoorbeeld het RIVM en de KNHS.

Voor alles geldt: volg de standaard maatregelen en gebruik gezond verstand!
In ieders belang verzoeken wij jullie deze maatregelen en de aanwijzingen van de coördinator op te volgen.

I.v.m. Covid-19 zijn er door de KNHS voorwaarden gesteld om deze middagen te organiseren:

  • Bij (milde) klachten zoals koorts, hoesten, benauwdheid of verkoudheid geldt: blijf thuis
  • Hou minstens 1,5 meter afstand
  • Op- en afzadelen in of bij de trailer
  • Volg de aanwijzingen van de coördinator
  • Kom niet te vroeg en verlaat na het rijden van je proeven de locatie
  • Opgave alleen mogelijk via mijnKNHS
  • Laat het terrein netjes achter

 

‘Meet & Weet’ Hummelo 9 augustus afgelast!

Ook Rijvereniging Hummelo heeft besloten haar ‘Meet & Weet’ af te gelasten i.v.m. de extreme temperatuursvoorspellingen. Eventjes leek het er op dat zondag 9 augustus een omslagpunt zou zijn, maar het blijkt dat de warmte aanhoudt. In het kader van het welzijn hebben we daarom dan ook de knoop doorgehakt en gaat dit sportieve en gezellige event niet door.

Vanzelfsprekend ontvangen de deelnemers het reeds betaalde startgeld binnen een week terug.

We zien jullie graag allemaal op 23 augustus tijdens onze volgende ‘Meet & Weet’, tot dan!

 

Paasvuur Hummelo, Inzameling Snoeihout en Concours Hippique Hummelo afgelast

Hummelo – De noodzakelijke maatregelen die de overheid heeft aankondigd om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben helaas consequenties voor alle geplande evenementen die door Rijvereniging Hummelo de komende maanden georganiseerd zouden worden.

Rijvereniging Hummelo is verantwoordelijk voor de organisatie van het Paasvuur Hummelo, Inzameling Snoeihout en het Concours Hippique Hummelo. Het Paasvuur is inmiddels afgelast, maar ook het inzamelen van snoeihout is helaas niet meer mogelijk. Hoewel het Concours Hippique pas na 1 juni plaatsvindt, is het organiseren van een dergelijk groot hippisch evenement afhankelijk van een groot aantal enthousiaste deelnemers en sponsoren die dit geweldige concours een warm hart toedragen. Rijvereniging Hummelo neemt haar verantwoordelijkheid in de strijd tegen het coronavirus en vindt het in deze bizarre tijd niet passend beroep te doen op deze deelnemers en sponsoren. Het bestuur heeft met pijn in het hart besloten ook dit evenement te annuleren.

Namens het bestuur en de leden willen wij iedereen danken voor het begrip en vóóral een goede gezondheid toewensen. Rijvereniging Hummelo hoopt volgend jaar met de steun van sponsoren, alle belangstellenden en deelnemers weer te mogen verwelkomentijdens deze mooie evenementen.

Take care…

2 Gelderse Kampioenen en trots op afvaardiging Regiokampioenschappen!

Hummelo – Wat zijn wij trots op onze vereniging! Rijvereniging Hummelo had maar liefst 17 afgevaardigden naar de Gelderse Kampioenschappen Indoor. Ook het resultaat mag er wezen, want Julia Brinksma met Bengel en Tessel van den Berg met Milan hebben zelfs de Gelderse titel gewonnen en zijn dus Gelders Kampioen. Door het winnen van deze titels zijn zij ook afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen op 29 februari en 7 maart. Julia zal met Bengel gaan strijden in de L1-dressuur, Cat. C en Tessel met Milan in de klasse L2-dressuur, Cat. C. Behalve deze twee winnende combinaties, heeft Linde Hofs met Don Bosco du Bois ook een ticket weten te bemachten met een prachtige 3e prijs in de Z1-dressuur, Cat. D/E. Linde heeft met Proud (Piet) ook als 1e reserve nog een kans om tijdens het NK te mogen rijden. Super knap, dames!

In vier opeenvolgende weekenden werden de Regiokampioenschappen verreden op diverse locaties. De Gelderse Kampioenschappen begonnen op 17 januari en eindigden op 8 februari. Tijdens het eerste weekend mochten de paarden in de dressuur van start. Susan Rijksen beet de spits af met haar paard Domani in de Z2-dressuur. Met de hulp van juf Gwen Brinksma heeft ze zich goed staande weten te houden in een sterk deelnemersveld, met bijna 63% en een 12e plek van de 24. Ze was dan ook super blij met dit resultaat na een kwakkelend najaar. Daphne Mattijssen heeft met Dirk ook heerlijk gereden en genoten van het kampioenschap, maar grapte zelf dat het voor de jury nog niet genoeg was in dit deelnemersveld. Inge Santman had de handjes redelijk vol aan de jonge Katouch in de L1-dressuur. Tijdens de Regiokampioenschappen zijn de rijbanen prachtig voorzien van glanzende doeken, strikken en kleurige vrolijke bloemen, waar sommige paarden ook nogal ‘vrolijk’ op kunnen reageren…Katouch dus ook 😉

Op 25 januari was het de beurt aan de dressuur pony’s. Julia en Fenne mochten beide in de ochtend al van start en hebben onwijs goed gepresteerd. Vol trots namen de vriendinnetjes beide het kampioenslint mee naar huis. Ook Marieke Kramers heeft met Cartago zo heerlijk genoten van haar L2 proef en de ervaring tijdens dit kampioenschap, net als Feya Weijers die met haar pony Wannadoo ook een prachtige ervaring had in de M1-dressuur. Beide combinaties gaan zich nu dan ook vol vertrouwen voorbereiden op de volgende klasse.

Maar liefst 8 ponycombinaties hadden zich geplaatst in de Z-klasses dressuur. Zoals geschreven wist Linde met Don Bosco een ticket naar het NK te bemachtigen en met Piet staat ze als 1e reserve, maar ook de andere combinaties hebben prima gepresteerd. Ook hier werden de meeste meiden geholpen door de instructie tijdens het losrijden. Gwen wil bijvoorbeeld de volgende keer graag een helicopter gesponsord krijgen om al haar leerlingen te kunnen helpen…dus als iemand nog een sponsor weet 😉  Fenne van den Berg heeft met Arielle een mooie 9e plaats behaald en met Noud een 15e plaats. Super knap, met Arielle is ze namelijk nog maar heel kort een combinatie.  Nina had met Moffel het doel een fijne Z1 proef neer te zetten en ook dat is gelukt, met ruim 61% heeft ze zich onwijs goed staande gehouden in dit sterke deelnemersveld. Tevens is het Iris ook gelukt om keurig boven de 60% te rijden in de Z2-dressuur met haar pony Donny. Bij Eline Menting lukte dit helaas net niet met Risco, maar ook zij heeft genoten. Gelukkig had de familie Menting het weekend daarna nog een uitje richting de Gelderse met het zusje van Eline, Janine Menting. Met haar springpony Esterre reed Janine een prachtig foutloos M-springparcours en plaatste zich voor de barrage. Ondanks de balkjes in de barrage is het een hele topprestatie om je tijdens zo’n kampioenschap te plaatsen voor de barrage…

Groot applaus voor allemaal! Echt, super trots zijn wij op alle deelnemers…

 

RvH met 5 Kringkampioenen & 17 Afgevaardigden naar de Gelderse Kampioenschappen Indoor

Hummelo – Aankomende weken staat Rijvereniging Hummelo in het teken van de Gelderse Kampioenschappen. Triomfantelijk kunnen wij melden dat Rijvereniging Hummelo met een record aantal combinaties naar de Regiokampioenschappen Indoor afreist de komende weekenden. Super trots op alle 14 RvH-combinaties die tijdens de selectiewedstrijden van Kring de Oude IJssel een ticket hebben bemachtigd en zeker ook trots op alle 5 (!) Kringkampioenen.

Kringkampioenen: 
Het is prachtig te vernemen dat ons cluppie maar liefst 5 Kringkampioenen in ons midden heeft. Deze Kringkampioenen mogen schitteren en strijden  voor een afvaardiging naar de Nederlandse Kampioenschappen:
Linde Hofs met Proud in de klasse Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Feya Weijers met Wannadoo in de klasse M1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Tessel van den Berg met Milan in de klasse L2-dressuur, Cat. C Pony’s
Julia Brinksma met Bengel in de klasse L1-dressuur, Cat. C Pony’s
Fenne van den Berg met Florencio in de klasse B-dressuur, Cat. D/E Pony’s

Paarden Dressuur
De regiokampioenschappen beginnen a.s. weekend op vrijdag 17 januari en start met de dressuur paarden. Voor deze afgevaardigde RvH-ruiters zijn de voorlopige starttijden al bekend:

Vrijdag 17 januari, Hierden:
12.59 uur: Susan Rijksen met Domani in de klasse Z2-dressuur, Paarden

Zaterdag 18 januari, Hierden:
10.17 uur: Daphne Mathijssen met Dirk in de klasse Z1-dressuur, Paarden

Zaterdag 18 januari, Hulshorst:
14.45 uur: Inge Santman met Katouch in de klasse L1-dressuur, Paarden

Het worden spannende weekenden voor Rijvereniging Hummelo, want ook de overige RvH-combinaties hebben uitstekend gepresteerd tijdens de selectiewedstrijden en veel Kring-uitslagen liggen dan ook dicht bij elkaar. Ook deze combinaties zullen hun beste beentje voorzetten en proberen samen met de kringkampioenen te knallen tijdens deze Gelderse Kampioenschappen:

Pony’s Dressuur
25 januari in Gorssel, Westervoord of Bergharen:
Linde Hofs met Proud in de klasse Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Feya Weijers
met Wannadoo in de klasse M1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Tessel van den Berg
met Milan in de klasse L2-dressuur, Cat. C Pony’s
Julia Brinksma
met Bengel in de klasse L1-dressuur, Cat. C Pony’s
Fenne van den Berg
met Florencio in de klasse B-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Marieke Kramers
met Cartago in de klasse L2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Nina Luesink met Delinov in de klasse Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Fenne van den Berg met Noud in de klasse Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Eline Menting met Risco in de klasse Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Iris Schoenaker met Donny in de klasse Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Linde Hofs met Don Bosco in de klasse, Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Linde Hofs met Elessar in de klasse, Z2-dressuur, Cat. D/E Pony’s
Fenne van den Berg met Arielle in de klasse Z1-dressuur, Cat. D/E Pony’s

Pony’s Springen
31 januari in Wezep:
Janine Menting met Esterre in de klasse M-springen, Cat. D/E Pony’s

Reserves
Onze stoere ‘puppy’s, Danique Arends met Storm-Wind en Sterre Bomers met Layla staan zelfs reserve in de B-dressuur. Dus als er iemand afmeldt dan maken deze jonge debuterende puppy’s ook nog kans om aan de regiokampioenschappen deel te nemen…cool, hoor!

Alle definitieve startlijsten, de startlijsten en uitslagen zijn te vinden op:
https://knhsregiogelderland.nl/indoor-kampioenschap

Ongelofelijk wat een afvaardiging van ons cluppie tijdens het indoorseizoen! Behalve dat we natuurlijk trots zijn op ‘onze’ ruiters, zijn wij ook supertrots op de instructrices van Rijvereniging Hummelo. De gedreven instructie om toch te komen tot deze mooie resultaten in combinatie met de inzet van de ruiters is een samenwerking die goud waard is en een dikke pluim verdient.

Zet ‘m op allemaal! Weet dat wij nu allemaal al onwijs trots zijn, want wat de uitslagen ook mogen zijn…jullie horen in ieder geval al bij de beste van Gelderland én hoe gaaf is dat? Heel gaaf! Dus vooral genieten allemaal en laat Rijvereniging Hummelo in ieder geval weer de winnaar zijn met de gezelligste supporters en de meest sportieve ruiters…Hummeloooo!

Susan Rijksen & Domani RvH Clubkampioen 2019

Wat een fantastische dag was het weer! De RvH Clubkampioenschappen 2019 werden afgelopen zondag op Hippisch Centrum Groot-Zande verreden. Een prachtige gelegenheid voor de RvH ruiters om onderling de strijd aan te gaan of voor sommige ruiters of paarden het ideale moment om op een gezellige manier een debuut te maken of zelfs te ‘herintreden’. Gelukkig hadden wij de kampioenschappen binnen georganiseerd en werd de cap alleen een beetje nat tijdens het losrijden voor de dressuurproeven. RvH ruiters zijn in ieder geval niet van suiker en men bleef fanatiek ondanks de regen op het losrijterrein.

Om kwart over negen ’s morgens zijn we begonnen met de dressuur tot ongeveer half één ‘s middags. Daarna hielp iedereen enthousiast met de opbouw van het parcours om vervolgens het parcours te verkennen, zodat wij om kwart over één konden beginnen met de ontknoping van dit kampioenschap. De wangen van de ruiters werden allemaal wat roder van opwinding, de hartslag van de ouders nam wat toe en boven in ‘De Nok’ was het gezellig druk met belangstellenden en supporters. Sommige RvH-leden bleken zelfs over uitstekende springcoach capaciteiten te beschikken 😉 De dressuuruitslagen werden nog geheim gehouden en iedereen startte dus vol frisse moed aan het parcours. Wie o wie wint de prestigieuze RvH  titel en de gigantische wisselbeker?

Om iedereen mee te laten doen, begonnen we met een wat lager parcours en vervolgens werd het parcours steeds een stukje hoger gebouwd. De meest gevorderde springruiters waren aan het eind aan de beurt en de hindernissen gingen dan ook flink de hoogte in. Boven in ‘De Nok’ werd door Nancy en Kitty stevig gejureerd op stijl, want er waren meerdere combinaties die het parcours en de barrage foutloos hebben afgelegd. Toen iedereen had gereden, werd er flink gerekend en gepuzzeld…de uitslag was duidelijk.

Susan Rijksen heeft met haar boef Domani de eervolle titel gewonnen, een derde plaatsing in de dressuur (Z2) en een eerste plaatsing tijdens het springen (70 cm) leverde haar in totaal 4 plaatsingspunten op. Met deze uitslag mocht de verraste Susan dik verdiend de enorme wisselbeker en het kampioenslint in ontvangst nemen. Susan kon het bijna niet geloven dat haar dressuurpaard Domani juist de springrubriek had gewonnen, maar ze had dan ook wat risico genomen in de barrage om de vliegensvlugge pony’s enige concurrentie te bieden door een flink stuk af te snijden tijdens de barrage. Hoewel sommigen een carrière switch wel zien zitten, houdt Susan het voorlopig bij de dressuur en blijft ze wekelijks heerlijk deelnemen aan de springlessen van Dick.

De dressuurkampioen bij de pony’s was dit jaar Julia Brinksma (L1) met Bengel. Bij de paarden werd deze titel toegekend aan Britt Engelsman (L1) met Evanthe. Dik verdiend, meiden!

Iris Schoenaker met haar pony Donny won met glans de springrubriek (30/40 cm), foutloos tijdens het parcours en de barrage met de hoogste stijlpunten van de ponyruiters. Het was een prachtige dag met enorm veel deelnemers en ook de paarden waren weer goed vertegenwoordigd. Hier dan ook een oproep aan alle RvH paardencombinaties…die wisselbeker moet volgend jaar verdedigd worden door de paarden, dus hupsakee aan de bak allemaal!

 

 

Clubkampioenschappen 2019 Startlijsten

Op 20 oktober beginnen de leden van Rijvereniging Hummelo in de ochtend met een dressuurproef. In de ochtend zullen de leden en toeschouwers getrakteerd worden op iets lekkers, omdat wij ook een beetje ‘jarig’ zijn. Onze vereniging is namelijk opgericht in 2009 en voortgekomen uit een fusie van de Landelijke Rijvereniging Doetinchem en PC de Hessenruiters uit Hummelo. Deze extra calorieën kunnen we wel gebruiken om ons beste beentje voor te zetten tijdens de dressuurproef en om na afloop van de dressuur te helpen met de opbouw van het springparcours.

Rond de middag wordt iedereen nog een keer verwend met een lekker warm broodje en om ongeveer 13.15 uur zal de strijd worden voortgezet met het springen van het parcours. De ontknoping van de Clubkampioen 2019 zal tijdens het springen bepaald worden, de kampioen wordt namelijk diegene die zowel in de dressuur als in het springparcours gemiddeld het beste presteert.

Wordt het wederom een ponycombinatie of gaat de eer dit jaar weer eens een keer naar de paarden? Het wordt in ieder geval weer een spannende strijd. Alle deelnemers veel succes gewenst en vooral plezier.

De kampioenschappen zullen binnen worden georganiseerd. Het losrijden zal buiten in de rijbaan plaatsvinden. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met deelnemende familieleden, organisatie, zelfde pony’s of paarden, makkelijk te stallen paarden etc. … Het was dan ook weer een heel gepuzzel om de startlijst zo goed mogelijk in te delen, maar het is gelukt. De Z2 ponyruiters mogen een Z1 proef 20 x 40 rijden en de springhoogtes zijn vooral als leidraad aangegeven voor de verdeling en de groepering t.g.v. de parcoursbouwer, dus daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Dat gaat helemaal goed komen. Wij hebben er zin in…!

RvH Ruiter Paard/Pony Klasse Proefnummer
9:22 Nikki Visser Disney B 3
9:30 Marieke Kramers Cartago L2 11
9:38 Julia Brinksma Bengel L1 7
9:46 Femke Visser Disney B 3
9:54 Dorine Twickler Carino M2 19
10:02 Mieke Minkhorst Matcho Z1 23a
10:10 Susan Rijksen Domani Z2 28a
10:18 Karin Hendriks Hinde Z1 23a
10:26 Ellen Puschman Zastron Z2 28a
10:34 Fenne van den Berg Florencio B 3
10:42 Nelleke Minkhorst Nikita L1 7
10:50 Linde Hofs Piet Z2 24a
10:58 Britt Engelsman Evanthe L1 7
11:06 Sterre Bomers Leyla B 3
11:14 Tessel van den Berg Milan L2 11
11:22 Bregje Minkhorst Delana L1 7
11:30 Feya Weijers Wannadoo M1 15
11:38 Diede Engelsman Evanthe L1 7
11:46 Danique Arends Stormwind B 3
11:54 Fenne van den Berg Now or Never Z1 23a
12:02 Linde Hofs Barclay Z2* 24a
12:10 Nina Luesink Delinov Z1 23a
12:18 Iris Schoenaker Donnie Z2* 24a
12:26 PARCOURS BOUWEN
13:00 PARCOURS VERKENNEN
13:15 START SPRINGEN
Fenne van den Berg Now or Never 30
Nikki Visser Disney 30
Nelleke Minkhorst Delana 30
Marieke Kramers Cartago 30
Sterre Bomers Leyla 30
Feya Weijers Wannadoo 30
Tessel van den Berg Milan 30
Femke Visser Disney 30
Karin Hendriks Hinde 30/40
Ellen Puschman Zastron 30/40
Iris Schoenaker Donnie 30/40
Linde Hofs Piet 50
Nina Luesink Delinov 50
Bregje Minkhorst Delana 50
Diede Engelsman Evanthe 60/70
Susan Rijksen Domani 60/70
Mieke Minkhorst Matcho 60/70
Danique Arends Stormwind 60/70
Britt Engelsman Evanthe 60/70
Linde Hofs Barclay 60/70
Carlita Aberson Eclips 90