logo-reinbouwwesthofflogo-rebo-groep-150x150logo-grootzande

pricticalhenry_heuffBuitenbusinessolde-schop

2015 Divoza Logo 150-150joostensteenhovenBomers-150-150pelgromLogo Ter Horst Groep-150-150houtzager s-aaanhangwagens-berendsen-150-150tampo_techhet_snijdertjewopereis
SangersJolink-150-150de-travel-clubfredgeerlinglogo-deradstakelogoGraafschapRGBexp 150-150Loonbedrijf seegers-150-150mulderhopEQ-reprode-travel-clubStrijboschjos-slootlamers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook sponsor worden?

Met het grote enthousiasme van vrijwilligers streven wij ook dit jaar weer naar een geslaagd evenement. Helaas is het enthousiasme en de inzet van onze vrijwilligers niet genoeg en is ook dit jaar financiële steun van groot belang voor het succes van dit concours. Elke bijdrage wordt door de Rijvereniging, de leden en de deelnemers altijd zeer op prijs gesteld. Ook dit jaar kan het Concours Hummelo alleen maar gerealiseerd worden met uw hulp! Wij hopen dan ook van harte dat u dit jaar de vereniging een warm hart toedraagt door een bijdrage te leveren als sponsor. Met uw bijdrage doet u niet alleen de Rijvereniging een groot plezier, tevens zal dit sportieve gebaar ook uw bedrijf ten goede komen.

Het concoursterrein heeft een groot aantal dressuurringen en een springpiste waar u uw bedrijf kunt promoten. Naast de talloze manieren van sponsoring middels vlaggen, hindernismateriaal, het sponsoren van rubrieken middels het omroepen van uw bedrijfsnaam, is het dit jaar ook mogelijk om een bijvoorbeeld een banner te plaatsen op onze website. Het unieke van deze website is het feit dat bijvoorbeeld elke deelnemer meerdere malen deze site dient te raadplegen i.v.m. informatie over het concours.

Wenst u extra informatie over de verschillende mogelijkheden om uw steun vorm te geven. Benader dan uw contactpersoon binnen de vereniging of neem contact met ons op.