Om aan KNHS wedstrijden te kunnen deelnemen moet je lid zijn van een rijvereniging die is aangesloten bij de KNHS. Onze secretaris schrijft je hier in zodra je lid wordt van Rijvereniging Hummelo. Vervolgens kun je zelf bij de KNHS een startpas aanvragen via Mijn KNHS .

Wat is een startpas?

Met een startpas kun je deelnemen aan officiële wedstrijden. Inschrijven gebeurt digitaal via Mijn KNHS.  Je kunt met de startpas deelnemen aan meerdere disciplines, namelijk dressuur, springen en eventing. Voor mennen, aangespannen sport, endurance en reining is er een discipline gebonden startlicentie. De startpas is combinatie gebonden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de startpas en bijbehorende mogelijkheden? Neem dan contact op met de KNHS servicedesk: 0577-408300 of servicedesk@knhs.nl.

Data, inschrijving en startgeld

  • Een ruiter/amazone is zelf verantwoordelijk voor de inschrijving bij wedstrijden.
  • Wedstrijddata en plaatsen kunnen via MijnKNHS of op internet via www.startlijsten.nl bekeken worden.
  • De  ruiter/amazone voldoet zelf het benodigde startgeld  aan de organiserende vereniging. In het vraagprogramma op Mijn KNHS kun je zien of dit vooraf of ter plaatse kan. De RV Hummelo is/kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Wedstrijden Hummelo

Rijvereniging Hummelo heet jullie van harte welkom tijdens de ‘Dressuur Hummelo’ wedstrijdmiddagen! Wij organiseren deze middagen conform de richtlijnen van de KNHS. In ieders belang verzoeken wij jullie de aanwijzingen van de coördinator op te volgen.

Opgave mogelijk via mijnKNHS.

Verzekering

De Rijvereniging Hummelo heeft een verzekering afgesloten voor die activiteiten die onder de vlag van de rijvereniging worden georganiseerd.