Tijdens de afgelopen weekenden zijn de Gelderse Kampioenschappen verreden en 10 (!) combinaties van Rijvereniging Hummelo waren afgevaardigd naar deze prestigieuze regiokampioenschappen. Alleen daarvoor al een groot applaus voor de RvH-ruiters Astrid, Bart, Genevieve, Fenne, Floor, Nina, Sam, Aniek, Iris en Nicky. Well done!

Met een fraaie gemiddelde score van ruim 72% gaven Bart en Fairtrade op de Gelderse kampioenschappen in Hierden de concurrentie het nakijken. Bart kon daarmee de zoveelste regionale titel in de Z2-dressuur toevoegen aan zijn lijst. In Hierden liep hij een zeer sterke plaatsingsproef en met bijna 71% sloeg hij een gat om u tegen te zeggen naar de rest van het deelnemersveld. Ook in de Kür liep Fairtrade goed en kwam de score uit op 73,38%.

Bij de pony’s scoorden Fenne van den Berg met Milan 66,5% in de klasse L1, Cat C en Floor van der Kuijl met Don Diego 68,72% in de klasse Z2, Cat DE en dus de hoogste percentages om vervolgens de hoogste podiumplaats te beklimmen en daarmee ook de titel Gelders Kampioen. Nina Luesink heeft nog wel van de ereronde mogen genieten, want haar 65,57% resulteerde in een welverdiende 6e prijs.

Allemaal van harte gefeliciteerd met de deelname aan de kampioenschappen en Bart, Floor en Fenne heel veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.