Hummelo, 25 maart 2018 – In de bijlage vinden jullie de uitnodiging voor de boekpresentatie op 25 maart a.s. van het boek ‘Hart voor paarden, hart voor mensen’ waarin pensionstalhouder, RvH-lid en historicus Jose Eijt het verhaal over het bijzondere familiebedrijf van de familie Brinksma, Groot-Zande en de paardensport in Nederland beschrijft.

De organisatie van deze dag is in handen van Jose Eijt en Cor Merkus, dus ook graag bij Cor aanmelden zoals in de uitnodiging vermeld staat. De familie, organisatoren en de rijvereniging zouden het heel fijn vinden wanneer er ook zoveel mogelijk leden aanwezig zijn bij deze bijzondere presentatie over een stuk geschiedenis van ons thuisfront, een geschiedenis waar ook Rijvereniging Hummelo een belangrijk deel van uit maakt.

Geef je daarom snel op bij Cor, cor.merkus@planet.nl Tot dan…

Vergelijkbare berichten