HUMMELO – Tijdens de indoor selectiewedstrijden van Kring De Oude IJssel hebben de leden van Rijvereniging Hummelo wederom onwijs goed gepresteerd. Bij de paarden en de pony’s heeft dat in beide disciplines zelfs 10 Kringkampioenen, twee reservekampioenen en 2 extra tickets naar de Regiokampioenschappen opgeleverd.

Bij de pony’s domineerden de RvH-ruiters Sterre Bomers, Lauren en Ize Herwers zowel bij het springen als bij de dressuur. Lauren wist Charley het kampioenslint in de L1-dressuur, Cat. B te winnen en bij het springen, klasse 0,60 cm, Cat. B. Ize wist zelfs 1 spring- en 2 dressuurkampioenslinten te bemachtigen met haar toppers; 0,90 cm-Springen met Thunbergia’s Galanthus, Cat. C, M1-Dressuur Cat. D/E met Hendi’s Arrow en L1-Dressuur Cat. D/E met Coco. Ook Sterre Bomers behaalde met haar pony Teddy de kampioenstitel in de L2-Dressuur en de titel reservekampioen bij het 0,70 cm-Springen. Poeh, een diepe buiging voor deze drie dames die zo dapper presteren in beide disciplines en de hoogste podiumplekken wisten te bemachtigen…respect!

In de dressuur schitterden andere RvH-ruiters ook succesvol. Bij de pony’s betrad Sophie Peijnenburg met Bengel in de klasse L1-Dressuur Cat. C de hoogste podiumplek en Aimee Leisink schitterde met haar pony Keizerskroon Avalon in de Z1-Dressuur Cat. D/E en liet de concurrentie ver achter zich. Kris Harmsen heeft met Oscar in de B-dressuur Cat. D/E een prachtige titel als reserve kampioen weten te bemachtigen. Bij de paarden ging de kampioenstitel naar Vivanne Ebben met haar paard Invichimo in de L2-dressuur en Linde Hofs schitterde met Novice Vita naar de hoogste podiumplek en met Nassi wist ze zich als derde te plaatsen in de L2-dressuur. Met Kupido staat Linde als 2e reserve geplaatst in de Z2 dressuur, een plekje na Inge Santman die als 1e reserve opgesteld staat in deze klasse met haar paard Kartouch. Haar dochter Roosmarijn is al wel verzekerd van een ticket naar de regiokampioenschappen, zij wist zich met Kenzo als tweede te plaatsen in de klasse B-dressuur Cat. C.

Wat een ongelofelijke prestaties, de kampioenstitels duizelen ons voor de ogen…heel knap!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.