HUMMELO – Tijdens de selectiewedstrijden van Kring De Oude IJssel hebben de leden van Rijvereniging Hummelo weer onwijs goed gepresteerd. Bij de paarden en de pony’s heeft dat in beide disciplines zelfs 11 Kringkampioenen, een reservekampioen en 2 extra tickets naar de Regiokampioenschappen opgeleverd.

Bij de pony’s domineerden de RvH-ruiters Sterre Bomers en Ize Herwers zowel bij het springen als bij de dressuur. Sterre wist Teddy het kampioenslint in de B-dressuur, Cat. C te winnen en met pony Leyla werd ze Kringkampioen bij het springen, klasse L, Cat. A/B. De zusjes Herwers presteerden ook geweldig. Ize wist zelfs 1 spring- en 3 dressuurkampioenslinten te bemachtigen met haar toppers; M-Springen, Cat. C, L1-Dressuur Cat. A/B, L1-Dressuur Cat. C en Z1-dressuur, Cat. D/E.
Poeh, een diepe buiging voor deze twee dames die in beide disciplines de hoogste podiumplek wisten te bemachtigen…respect!

Maar Hummelo heeft nog meer toppers, want ook Lauren Herwers heeft met Charley deze eretitel gewonnen in de klasse B-springen, Cat. A/B. Super trots zijn wij op deze springlinten en natuurlijk ook op alle kampioenslinten die in de dressuur zijn gewonnen. Vivanne Ebben heeft met haar paard Invichimo de kampioenstitel veroverd in de B-dressuur. Roosmarijn heeft met haar pony Maud wederom succesvolle selectiewedstrijden gereden en werd kringkampioen in de L2-dressuur, Cat. A/B. Ook de zusjes Fenne en Tessel van den Berg zijn allebei Kringkampioen geworden in de Z2- en Z1/Z2-dressuur met de pony’s Florencio en Milan. Julia Brinksma wist met het jonge hengstje Hottie reservekampioen te worden in de klasse L2-dresuur, Cat. D/E. Wat een ongelofelijke prestaties, de kampioenstitels duizelen ons voor de ogen…dus daarom nog even een overzichtje om het allemaal scherp te houden:

Dressuur Klasse Cat. 
1 Vivanne Ebben Invichimo B Paard Hummelo, RV.
1 Sterre Bomers Teddy B Cat. C Hummelo, PC.
1 Ize Herwers De Merlenberg’s Silver L1 Cat. A/B Hummelo, PC.
1 Ize Herwers Thunbergia’s Galanthus L1 Cat. C Hummelo, PC.
1 Roosmarijn Santman Maud L2 Cat. A/B Hummelo, PC.
2 Julia Brinksma HOT’N COLD KRYSTAL L2 Cat. D/E Hummelo, PC.
1 Tessel Van den Berg Super Lutmars’ Milan Z1/Z2 Cat. C Hummelo, PC.
1 Ize Herwers Woodrow Carisbrooke Z1 Cat. D/E Hummelo, PC.
1 Fenne Van den Berg Fentestic Florencio Z2 Cat. D/E Hummelo, PC.
Springen
1 Lauren Herwers Charley van den Hoge Dennen B Cat. A/B Hummelo, PC.
1 Sterre Bomers Leyla L Cat. A/B Hummelo, PC.
1 Ize Herwers Thunbergia’s Galanthus M Cat. C Hummelo, PC.

Tevens zijn Sanne Meijer met Maury en Linde Hofs met Cerano afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen. Wat zijn wij trots op jullie allemaal, nu gaan wij heel hard duimen dat het allemaal door kan gaan. Zet ‘m op, toppers! Ook even een groot applaus voor de instructie, want deze prestaties zijn toch echt geweldig!

De regiokampioenschappen worden verreden op: 21 en 22 januari (dressuur paarden), 28 en 29 januari (dressuur pony’s), 4 en 5 februari (springen pony’s).

Informatie over de Regiokampioenschappen kun je vinden op: www.knhsregiogelderland.nl/indoor-kampioenschap

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.