Proefgerichte Clinic Marlon van Wissen

Zondag 30 mei Proefgerichte clinic van Marion van Wissen

Hippisch Centrum Groot-Zande organiseert voor haar klanten en alle RvH-leden een proefgerichte training van Marlon van Wissen op zondag 30 mei, maar er zijn nog 2 plaatsjes vrij voor niet-leden dus voel je van harte welkom en geef je dan nog snel op om deel te nemen aan de clinic. Marlon van Wissen is een bevlogen dressuurtrainster, coach & jurylid t/m de Grand Prix.

Wil jij beter worden in het rijden van een dressuurproef?

Geef je dan nog snel op bij Toos Brinksma, er zijn nog 2 plaatsen:

Marion van Wissen Grand Prix jurylid, amazone & trainer zal jou dan begeleiden in het verbeteren van jouw proef  tijdens de proefgerichte clinic.

Combinaties van B t/m Grand Prix zijn van harte welkom. Je mag je zelfgekozen proef rijden. Tijdens het proefgericht rijden mag je de zelfgekozen proef door je ‘groom’ laten filmen. Marlon voorziet het filmpje ‘live’ van een beoordeling, ze geeft live tijdens jouw proef cijfers en commentaar. Elke combinatie krijgt een half uur.

Voorlopige deelnemerslijst incl. suggestie proef (selectieproef juni):

12:00 Birgit Sachtleven Ziezo Z1 24
12:30 Karin Firth Gio Z1 24
13:00 Karin Hendriks Hinde Z2 28
13:30 Ellen Puschmann Zas ZZ-Z 36
14:00 Pauze
14:30 Tessel van den Berg Arielle Z1 24
15:00 Fenne van den Berg Florencio M1 16
15:30 Julia Brinksma Hottie B 8
16:00 Floor van der Kuijl Invita FEI Proef 28

Veel plezier allemaal en tot zondag!